NL FR
Christophe Rocour
Christophe Rocour Buro-Bureau
Directeur
+31 (0)6 1563 2132
Bas Goedvolk
Bas Goedvolk Buro-Bureau
PR & communicatie
Nicole Lafrasse-van den Assem
Nicole Lafrasse-van den Assem Buro-Bureau
Business Development
Martin Bedaux
Martin Bedaux Buro-Bureau
Ontwerp & Vorm
Laurence Blairon
Laurence Blairon Buro-Bureau
Tekst & vertaling
Chris Kleingeld
Chris Kleingeld Buro-Bureau
Web Development & S.E.O.

De mensen van Buro-Bureau

Iedereen in het netwerk van Buro-Bureau is een senior in zijn vak, PR, webdevelopment, vormgeving, copy & concept, business development, customer services en marketing management. Geboren, geschoold, levend en/of werkend in de Benelux of Frankrijk zit (native) meertaligheid en werken in gemende culturen, in onze genen.

Klik op de foto's voor meer informatie.

Christophe Rocour

Geboren uit Franssprekende ouders, maar opgroeiend en universitair geschoold in Nederland, woonde en werkte Christophe in Amsterdam, Brussel en Cahors.

Meertalige marketing en communicatie, ondernemerszin en engagement bepalen zijn internationale levenswandel. Van de eerste schreden als redacteur-journalist van een zelf opgericht tijdschrift (ZIN), tot Christophe’s werk als uitgever voor een Belgische uitgeverij waarvoor hij de buitenlandse vestiging opzette. En van zijn functie als campaignmanager en verantwoordelijke voor internationale en Franssprekende klanten bij TBWA tot zijn werk als omzetverantwoordelijke marketeer en communicatieman in de Benelux en Frankrijk sinds 2002 voor Hewlett-Packard.

Deze achtergrond en zijn ervaring als oprichter van Stichting Hohmes (www.hohmes.nl) die onze leefomgeving wil verduurzamen, leidden tot de oprichting van Buro-Bureau, een marketing- en communicatie netwerk­bureau dat Nederlands-Franstalige zaken op duurzame wijze mogelijk maakt.

Bas Goedvolk

Vanuit Frankrijk, is Bas Goedvolk als PR-adviseur en communicatiestrateeg actief voor zowel Nederlandse als internationale bedrijven.

In het verleden werkte Bas als journalist voor krant, vakblad en tv. Daarnaast was hij drie jaar als hoofd communicatie verbonden aan een groot internationaal boeddhistisch programmacentrum in Frankrijk. Voor het gerenommeerde Rotterdamse reclamebureau Admix zette hij daarna een PR-divisie op met een nieuwe, geheel eigen aanpak.

Sinds twee jaar werkt Bas voor eigen rekening en nu dus ook voor Buro-Bureau. Hij is onder andere goed in het ontwerpen van PR-strategie en communicatie­plannen, woordvoering, lobbyen, het organiseren van pers- en guerrillaevents, en het schrijven en redigeren van persberichten en nieuwsartikelen.

Nicole Lafrasse-Van den Assem

De meertalige Nicole Lafrasse-Van den Assem werd in Nederland geboren en woont ruim 40 jaar in Frankijk, waar ze ook psychologie studeerde. Daarna behaalde ze een internationale MBA graad, die haar in de VS, Japan en Korea bracht waarmee ze de basis voor een internationale carriere in marketing en business development legde. Nicole was onder meer verantwoordelijk voor de internationale klantendivisie van Office Depot en Exportdirecteur Europa bij de Tompla-groep.

Sinds 2005 zet ze haar internationale zakenkennis en –ervaring vanuit Parijs op zelfstandige wijze in om internationale bedrijven te helpen bij hun eerste stappen op de Franse markt. Ze weet hierin als geen ander culturele verschillen te overbruggen en partnerschappen te smeden in een veelheid aan sectoren waaronder ook de duurzame energiesector.

Laurence Blairon

Taal- en communicatiespecialist Laurence Blairon komt oorspronkelijk uit Frans­sprekend België, maar woont al ruim 20 jaar in Nederland, waar ze zich na haar studie journalistiek vestigde. Eerst werkte ze voor het Frans persbureau AFP. Later zette ze haar meertaligheid, communica­tie­talent en ervaring met de media ten dienste van het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof, waar ze de functie van Hoofd Communicatie bekleed­de.

In 2011 besloot Laurence zich als freelance tekstschrijver en vertaler in het Frans te specialiseren. Ze heeft al een groot aantal Nederlandse bedrijven geholpen die wervende teksten nodig hadden om op een succesvolle manier Franstalige markten binnen te treden. De samenwerking met Buro-Bureau ligt in het verlengde hiervan.

Martin Bedaux

Martin Bedaux is een veelzijdige grafisch vormgever, die zijn creativiteit koppelt aan uitstekende technische DTP-vaardigheden. Hij ontwerpt en produceert diverse gra­fische uitingen op print- en webgebied, van complete huisstijlen en reclame­campagnes tot 'losse' producten. Denk hierbij aan flyers, posters, brochures, outdoor campagnes (abri, billboard), (web)banners, websites en TV-commercials.

Naast zijn grafische opdrachten legt Martin zich toe op interactie, animatie, webdesign en (mobile) app-development, zowel op creatief als technisch vlak. Martin beschikt daardoor over de zeldzame combinatie van grafische vaardigheden, grafisch inzicht en (technische) kennis op het gebied web/mobile, waardoor hij Buro-Bureau een breed scala aan producten en diensten kan aanbieden.

Chris Kleingeld

Als Web Developer heeft Chris Kleingeld veel internationale ervaring opgedaan. Van 2001 tot 2007 werkte hij in Londen voor klanten als Adidas, Patek Philippe, Vertu en The University of Oxford. In 2007 trad hij als User Experience Specialist in vaste dienst bij Reed Elsevier in Amsterdam en bezocht voor zijn onderzoeken frequent universiteiten in Oostenrijk, Spanje, Enge­land en Brazilië.

In 2012 besloot Chris al zijn opgedane ervaringen met betrekking tot het maken van goede websites te bundelen en zijn services beschikbaar te stellen als freelancer en nu dus ook voor de klanten van Buro-Bureau. De meest opvallende opdracht in 2012 was voor E.Leclerc, een van de grootste supermarktketens in Frankrijk. Komt uw website maar niet hoog (genoeg) in de Google Rankings? Ligt de conversiegraad te laag? Chris neemt uw website en social media graag onder­handen om er het maximale rendement uit te halen.